Nieuwe website en forum template online

Sommige leden en vaste bezoekers zal vast al wel iets opgevallen zijn. Waarschijnlijk de nieuwe template van het forum, maar hebben jullie ook de vernieuwd website gezien? Vast wel! En nu zeker!
 
Naast het vernieuwde uiterlijk van het forum, zijn er ook wat nieuwe features beschikbaar. De 'quick reply' is terug, maar ook het registreren kan weer op het forum. Nu met als 'anti-spam-optie' de reCAPTCHA van Google. Hopelijk werkt die beter dan de vorige variant die we actief hadden op ons forum. Die werkte namelijk niet erg prettig.
 
 
Naast het forum moest de website natuurlijk ook op de schop. We zijn druk bezig om nog de laatste settings en aanpassingen te doen om het geheel geintegreerd te maken met het forum. Zo ook de userdatabase. Het is nog niet alles, maar het is een begin en jullie zullen de oude website vast niet missen. Wie van jullie durft te zeggen dat ze daar wel eens wat gezocht of gevonden hebben?
 
Ben benieuwd naar de reacties. Aangezien het hier nog niet voor iedereen mogelijk is, mag het ook op het forum, Facebook of via Twitter natuurlijk!

Wie zijn wij?
[DPC] Division Brabant is een subteam van het Nederlandse team Dutch Power Cows.
Het team bestaat uit een groep computergebruikers die zijn of haar niet gebruikte computerkracht (idle-cycles) beschikbaar stellen voor verschillende projecten.

Het subteam [DPC] Division Brabant is een van de grotere teams binnen Dutch Power Cows en groeit nog steeds. Het doel van het team is om in zoveel mogelijk verschillende projecten zo hoog mogelijk in de statistieken te staan. Uiteraard zijn daar veel leden voor nodig met computers.

Wat doen wij?
Het team doet mee aan verschillende Distributed Computing projecten. Distributed Computing wil zeggen dat meerdere PC