FAQ

FAQ

In deze FAQ staan een paar algemene vraag-en-antwoord gevallen die misschien een hoop vragen oplossen voordat je alles af loopt te zoeken. Deze FAQ staat ook op het forum. Project gerelateerde FAQ's staan nu nog enkel op het forum maar komen binnenkort ook op de website te staan.


1. Ik wil het team joinen maar hoe doe ik dat?
2. Mag ik clients installeren zonder toestemming?
3. Hoe begin ik een project waaraan het team nog niet meedoet?
4. Waar moet ik heen als ik op een vraag geen antwoord kan vinden?
5. Kan ik mijn results die ik alleen bij elkaar heb gegraasd retiren?
6. Bij verschillende projecten kun je cheaten, doen wij dat ook?
7. Mag ik iedereen SPAMMEN over dit geweldige team?


1. Ik wil het team joinen maar hoe doe ik dat?

Ten eerste kun je het aanmeldformilier invullen met je gegevens. Hierdoor krijgt de crew een mailtje waardoor ze op de hoogte gebracht worden dat je wil joinen. Als dat mailtje binnen is zal iemand van de crew je gegevens op de site toevoegen bij de members. Uiteraard kun je je ook op het forum aanmelden zodat je daar ook kan posten en je eventueel kan voorstellen aan de andere members van het team.
Mocht je een project willen doen waarvan de client (incl. instellingen) te downloaden is kun je meteen aan de slag onder de nieuwe instellingen van het team. Pas de belangrijkste gegevens zoals emailadres en proxy-settings niet aan want anders graas je, of niet voor het team, of je flushed zo dat je niet in de stats komt.
Mocht er toch iets nog niet geheel duidelijk zijn bij het project waar je ons team in wil gaan steunen kijk dan even naar de FAQ van het betreffende project en mocht het dan nog niet lukken mail dan even naar de crew op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .
In iedergeval wel van harte welkom bij ons team en hopelijk bevalt het je hier


2. Mag ik clients installeren zonder toestemming?

NEE!! Dit is niet toegestaan en mocht je het wel doen kan het grote gevolgen hebben voor het team. In het ergste geval kan het team uit de stats gehaald worden waardoor al het eerder ingestuurde werk verwijderd wordt.
Mocht je een PC bij vriend(in), familie of weet ik wat willen installeren, breng dan eerst die persoon even op de hoogte wat je doet zodat als er problemen of vragen komen omtrend de geinstalleerde software dat ze bij jou aankloppen en niet gaan lopen spammen, schelden of weet ik wat op het mailadres wat in de config-file staat.
Uiteraard is het makkelijkste de persoon die de PC's beheert over te halen ons team te joinen


3. Hoe begin ik een project waaraan het team nog niet meedoet?

De crew is graag op de hoogte als er nieuwe projecten komen. Dit om stats, clients en andere zaken op de site te kunnen zetten van het betreffende project. Het beste is om contact op te nemen met de crew om te overleggen hoe het project op te starten.
Mocht je toch alvast aan de slag willen dan zijn de standaard settings voor verschillende projecten zoals hieronder:

Emailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Naam: Division Brabant (Als er geen spaties in de naam mogen dan: [DPC]Division_Brabant)


4. Waar moet ik heen als ik op een vraag geen antwoord kan vinden?

Mocht dat echt het geval zijn kun je je vraag, in de zo goed mogelijk passende afdeling, plaatsen. Op het forum zijn vele members die vaak kunnen helpen bij standaard vragen of je verder kunnen helpen naar de juiste personen, websites of net wat je nodig hebt.
Een andere mogelijkheid is om de crew te mailen. Het adres van de crew is: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


5. Kan ik mijn results die ik alleen bij elkaar heb gegraasd retiren?

Als er in het project geen limiet op het aantal retirements zitten zijn je eerder gegraasde stats-units van harte welkom. Bij projecten waar wel een limiet op zit, zoals bij OGR en RC5 het geval is, moet je eerst contact opnemen met de crew die dan besluit of het een retirement waard is. Voorheen is namelijk gebleken dat mensen retired hadden naar ons hoofd-account met zo weinig stats-units dat we die later beter hadden kunnen gebruiken bij een andere retirement die hierdoor niet meer mogelijk was.
Voor alle zekerheid kun je dus beter altijd contact opnemen met de crew mbt retirements. Die helpen je daarbij of doen het voor je als het moet.


6. Bij verschillende projecten kun je cheaten, doen wij dat ook?

Dit team wil niets van cheaten weten en er dus ook niet aan mee werken. Mocht een project een optie hebben tot cheaten gaan we, als team, dit niet uitproberen. De keus is dan nog wel aan de member of er aan dit project nog wel mee gewerkt moet worden of dat er gestopt wordt doordat de statistieken door bepaalde cheaters verpest worden.


7. Mag ik iedereen SPAMMEN over dit geweldige team?

Op sommige fora is het niet de bedoeling dat er gespammed wordt om iets te promoten of aan te bevelen. Dit geldt dus ook voor ons subteam wat niet zomaar overal gepromoot mag worden. Uiteraard mag je wel iedereen vragen om ons mee te helpen maar doe dat op een fatsoenlijke manier en probeer ook geen members 'af te pakken' van andere teams. Willen ze niet, laat ze dan en blijf ze niet lastig vallen. Als zij niet bij het nummer 1 team willen dan moeten ze maar genoegen nemen met een 2e plek achter ons