Lid worden?

Division Brabant strijd mee in het team van de Dutch Power Cows op het WhatPulse project. WhatPulse is een project dat je keys, clicks en afgelegde afstand met je muis kan bijhouden door middel van een programma dat je op je computer installeert. Het programma heeft ook de mogelijkheid (dus niet verplicht) om je toetsaanslagen apart te registreren zodat je een overzicht krijgt van welke toets je nou het meest indrukt.

 

Uiteindelijk draait het bij de meeste mensen om de competitie. Division Brabant staat momenteel 3e binnen DPC. Van de 51 subteams is dat best netjes, maar het kan dus nog beter. Ook het leden aantal van 72 kan nog wel omhoog, zeker gezien er wat inactieve leden bij zitten die binnenkort automatisch uit de stats verwijderd kunnen worden. De teams om ons heen hebben het dubbele leden aantal en dat kunnen wij vast ook bereiken. Vandaar deze aktie!

 

Maar als ze mijn keys loggen, weten ze dan ook mijn wachtwoorden als ik deze in tik?

Dit zou mijn eerste vraag zijn waarop ik antwoord zou willen hebben als ik dit voor het eerst las dus dit maar eerst:

 

Het is een keylogger, maar niet 1 die wachtwoorden of andere zaken "steelt". Diverse mensen (ook op het GoT forum van Tweakers.net) hebben het WhatPulse programma gesnifft of het geen informatie verzend die de privacy schend. Ook heb ik persoonlijk nergens geruchten of feiten gelezen dat het WhatPulse programma onveilig is. Hiernaast komt het feit dat er nu al tienduizenden mensen meedoen met dit project over de gehele wereld dus dat als het onveilig zou zijn dit echt wel opgemerkt was.

 

Hoe kan ik beginnen?

1. Je gaat naar http://www.WhatPulse.org en je registreert je daar. Zorg ervoor dat je username begint met [DB] zodat je automatisch in ons subteam komt.

Verder moet je je computer een naam geven waarop je de software installeert. Een duidelijke naam is handig zoals bv laptop of PC kees.

Als je dat gedaan hebt, moet je je email adres valideren. Je hebt na registratie namelijk een mail ontvangen op het ingevulde adres. Klik op de link en je bent direct ingelogd.

2. Zorg ook alvast dat je graast binnen het team Dutch Power Cows. Dit doe je door in te loggen en naar My WhatPulse - Teams te gaan. Selecteer 'join a team', zoek naar Dutch Power Cows en selecteer dat team. Je bent nu geregistreerd en kan de software installeren. 3. Vervolgens moet je het programma (de cli

You have no rights to post comments